Vooruit na letselschade

Na een ongeval is het meteen spitsuur in uw leven. Hoe nu verder? Wij zijn BVD letselschadeadvocaten, wij helpen u vooruit te kijken. Omdat het leven altijd verdergaat.

Na een ongeval is het meteen spitsuur in uw leven. Hoe nu verder? Wij zijn BVD letselschadeadvocaten, al dertig jaar thuis in de wereld van schade en claims. Met een team van gespecialiseerde letselschadeadvocaten.

Herstel na letselschade

Wij helpen u vooruit te kijken. Zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel. Dat kenmerkt ons. Niet teveel met de achteruitkijkspiegel bezig zijn. Met een nuchtere houding en realistische adviezen, bijvoorbeeld over schadeclaims, staan wij u bij in de zoektocht naar een opnieuw betekenisvol leven. Zodat u vooruit kunt kijken. Omdat het leven altijd verdergaat. Ook als het letsel blijvende gevolgen heeft.

Nieuwe start na letselschade

Een letselschadeadvocaat van BVD advocaten zorgt voor orde en overzicht. Een advocaat van ons kantoor is een stevige partij in het geschil met de verzekeraar die uw schade moet vergoeden. BVD letselschadeadvocaten werkt door het hele land, vanuit vier regionale vestigingen. Wij komen desgewenst bij u thuis en u kunt ons ook gerust 's avonds bellen.

Wat is de meerwaarde van een letselschadeadvocaat ten opzichte van een letselschadejurist?

Veel belangenbehartigers bij letselschadekantoren en rechtsbijstandsverzekeraars zijn letselschadejurist en geen advocaat. U vraagt zich misschien af wat de meerwaarde is van het inschakelen van een advocaat? Dit heeft divserse belangrijke voordelen. Zo kan een advocaat van BVD letselschadeadvocaten voor u naar de rechter gaan als dat nodig is. Een letselschadejurist kan dat niet doen. Daarnaast zijn advocaten gebonden aan strenge kwaliteits- en professionaliteitsregels vanuit hun beroepsgroep. In de praktijk worden advocaten door de tegenpartij ook serieuzer genomen dat letselschadejuristen. Reden te meer om te kiezen voor BVD letselschadeadvocaten.

Barneveld

Hardinxveld-Giessendam

Kampen

Veenendaal

Advocaten

Onderdeel van BVD advocaten

BVD letselschadeadvocaten is onderdeel van BVD advocaten.

Vertel ons wat er is gebeurd en wij gaan voor u aan de slag

Hebt u letselschade na een ongeluk? Mogelijk hebt u recht op een schadevergoeding.

Kosten

Wij geven u gratis advies over de haalbaarheid van uw zaak.